Over ons

Als echte drop liefhebber miste ik iets op het internet en bij mij in de woonplaats. Waarom werd het lekkerste drop niet overal verkocht? Zoals iedereen van dit lekkere snoepgoed kan genieten? Toen kwam het idee om dit dan zelf maar te gaan doen. Het idee van een webshop was geboren. Hierbij is onze droom een stap dichterbij gekomen. Het is voor ons een zeer mooie hobby en dus zijn we schappelijk in de prijzen.

Naast mijn geliefde arabische gom , verkopen we ook andere soorten schepsnoep waaronder lactose vrije, glutenvrije, vegetarische, veganistische, biologische en suikervrije snoepjes. Dit omdat ik vind dat iedereen van snoep moet kunnen genieten.

We proberen steeds nieuwe producten toe te voegen op de site waarvan wij vinden dat het voor iedereen beschikbaar moet zijn, mocht je iets missen of een goed idee hebben schroom dan niet om contact op te nemen. We kunnen niet beloven dat het gelijk in het assortiment komt, maar we kunnen altijd kijken. Alles wat online staat is ook op voorraad.

Onze productgroepen: 

Arabisch gom is een plantaardig product. Het  is daarom zeer geschikt voor vegetariërs en het is ook glutenvrij. Daarnaast bevat drop met arabisch gom 50% minder calorieën dan drop waar wel zetmeel in verwerkt is. Als laatste positieve bijkomstigheid, blijft arabisch gom drop niet aan je tanden en kiezen plakken, maar smelt het in je mond. Uiteraard smaakt het drop ook nog eens erg lekker. Probeert u het zelf maar eens.

De site is net online. klopt er iets niet of heeft u een suggestie , mail ons.

Betalen kan per ideal of per overboeking. 

Ophalen in sappemeer is mogelijk en kun je ook pinnen bij het ophalen.

Ook kan er met ideal betaald worden.

 

Wilt u de producten zien bij het ophalen ? We hebben een speciale ruimte ingericht voor het snoep.

Bezorging in de omstreek van Hoogezand / Sappemeer is kosteloos.

 

Volg ons op op facebook De Slikkert... voor acties....

 

Voor het langskomen om snoep op te halen of vragen over onze producten gebruik onze whatsapp.


Op het moment hebben wij een valentijnsactie. 20 procent korting als u bij kortingsbon valentijn invult.